T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Doğan Cüceloğlu Fen lisesi

Samet KUKAL - Okul Müdürü

1987 yılında İstanbul da doğdu İlk orta ve lise eğitimini İstanbul da tamamladı Profesyonel olarak Taekwondo branşıyla ilgilendi Milli Sporcu ünvanını elde ederek ülkemizi Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda temsil etti. Dünya Kupası birincisi, Dünya Şampiyonası üçüncüsü ve bir çok Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda şampiyonluk ve dereceler elde etti.  

2010 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden eğitimi ve Spor Öğretmenliğinden mezun oldu. 2012 yılında Öğretmen olarak atandı Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi ve İstanbul Erkek Lisesinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak görev yaptı. 2015 yılında Çapa Fen Lisesine okul müdür yardımcısı olarak atandı 2015 ile 2020 yılları arasında Çapa Fen Lisesinde öğrenci işlerinden ve pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Eğitim Yönetimi ve Planlama Tezli Yüksek Lisans öğrenci olup  ikinci Lisans eğitimine İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde devam etmektedir.  

22 12 2020 tarihinde Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Okul Müdürü olarak göreve başlayan Samet KUKAL evli ve iki çocuk babasıdır.